Prijedlog liste subvencija
Petak, 17.03.2017.

petak, 17. ožujka 2017.

Poštovane studentice i studenti! Sveučilište u Rijeci objavilo je listu na kojoj se nalaze studenti Sveučilišta u Rijeci koji ostvaruju pravo na subvenciju troškova smještaja u studentskom naselju "Trsat". Pored svakog imena navedena je i kategorija kojoj studentica / student pripada.

Molimo studentice i studente koji se nalaze na listi da provjere kategoriju u kojoj se nalaze i potvrde odgovara li im dodijeljena kategorija. Ukoliko kategorija u kojoj se trenutno nalaze nije odgovarajuća i potrebno je primati subvenciju unutar druge (niže) kategorije, molimo vas da se javite na e-adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  sa zahtjevom za izmjenu. Napominjemo da je moguć prijelaz samo iz više u nižu kategoriju, ali ne i obratno.

Svi koji žele izmijeniti kategoriju, moraju navesti kategoriju koju mijenjaju i kategoriju u kojoj se žele nalaziti. Molimo Vas da izmjene dostavite najkasnije do utorka, 21. ožujka 2017. godine, kako bi Sveučilište u Rijeci započelo s isplatama subvencija. 

Hvala vam na razumijevanju i ispričavamo se što listu nismo objavili ranije.

 

Sveučilište u Rijeci.


LISTA 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk