HRZZ: Potpora istraživačima za prijavu na programe Europskog istraživačkog vijeća
Europsko istraživačko vijeće dalo je podršku Hrvatskoj zakladi za znanost za pokretanje programa koji će potencijalnim prijaviteljima iz Hrvatske na natječaje ERC programa financirati posjete voditeljima ERC projekata koji se trenutno provode i provodit će se u vrijeme planirano za posjetu.
 
Cilj programa je poticanje hrvatskih istraživača za prijavu na tri vrste ERC programa Starting Grant, Consolidator Grant i Advanced Grant kako bi se jačanjem njihove sposobnosti povećala uspješnosti prijava iz Hrvatske na natječajima ERC programa. Financira se posjet voditelju ERC projekta u trajanju od 3 do 4 mjeseca. ERC projekt mora biti u tijeku u trenutku prijave i za vrijeme trajanja financiranja.
 
Projekt prijavljuju javna sveučilišta, javni znanstveni instituti u Republici Hrvatskoj te druge pravne osobe koje obavljaju znanstvenu djelatnost i upisane su u Upisnik znanstvenih organizacija koji se vodi u Ministarstvu znanosti i obrazovanja.
 
Natječaj je otvoren do 2. svibnja 2017. godine. 

Više o samom natječaju i prijavnoj dokumentaciji možete pogledati na poveznici. 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk