Otvoren Park skulptura
Srijeda, 26.04.2017.

srijeda, 26. travnja 2017.

Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, ispred Akademije primijenjenih umjetnosti jučer, 25. travnja otvoren je Park skulptura. Park su otvorili ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić, rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Pero Lučin i dekanica Akademije izv. prof. art. Letricija Linardić. Prezentirane su prve četiri skulpture, koje su izradili studenti diplomskog studija Kiparstvo pod mentorstvom izv. prof. art. Mladena Mikulina, a one predstavljaju okosnicu budućeg Parka skulptura. Do sada su izrađene četiri skulpture: Stup, Ležeći akt, Poprsje i Tektonske ploče, a izradili su ih studenti: Silvester Ninić, Ivana Butković, Vedrana Rosandić i Wanda Mitković u radionici na otvorenom, koja se također nalazi u sklopu Parka. 

Ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić, prije otvorenja Parka skulptura, posjetio je Rektorat Sveučilišta u Rijeci i upisao se u knjigu gostiju. 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk