Edukacijom do zaposlenja
Petak, 28.04.2017.

petak, 28. travnja 2017.

JCI Rijeka - Međunarodna komora mladih poziva zainteresirane na edukativni projekt pod nazivom ''Edukacijom do zaposlenja'', koji će biti održan u subotu, 6. svibnja 2017. s početkom u 10 sati na Filozofskom fakultetu na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

JCI ili Junior Chamber International jedna je od najvećih međunarodnih neprofitnih organizacija koja djeluje kroz više od 5.000 lokalnih organizacija u više od 110 zemalja svijeta još od 1915. godine. Okuplja 200.000 članova iz različitih društvenih sfera. JCI je jedan od partnera UN-a čiji su članovi vodeći svjetski i lokalni poslovni ljudi. U Hrvatskoj JCI djeluje kroz tri lokalne organizacije: JCI Rijeka, JCI Zagreb i JCI Split.

Cilj projekta je da se konkretnim i primjenjivim znanjima stručnjaka i relevantnih institucija educira mlade ljude o njihovom prvom koraku na tržištu rada.

Sudionici projekta dobit će odgovore na brojna pitanja, a neka od njih su sljedeća: kako pravilno izraditi životopis, kako se uspješno predstaviti na razgovoru za posao, što se očekuje od mladih ljudi na tržištu rada i kako se izdvojiti iz mase i zainteresiranosti poslodavca. Također, bit će predstavljene nove mjere zapošljavanja od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i ''Inicijativa privatnog sektora za mlade'' od strane Hrvatske udruge poslodavaca.

Projekt se sastoji od 4predavanja koja će uključivati slijedeće teme:

Kako napisati dobar CV i motivacijsko pismo, što će predavati Ivana Krbavčić iz JGL-a. Drugu temu Kandidati za posao i kako ih vide poslodavci obraditi će Alen Marot, stručnjak iz područja organizacijske psihologije i menadžmenta osnivač Edukacijsko savjetodavnog centra Optimum. Treće će se odnositi na predstavljanje programa ''Inicijativa za mlade'' od strane Hrvatske udruge poslodavaca koje studentima omogućuje održavanje stručnih praksi već za vrijeme studija, dok će se četvrta tema odnositi na predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s ciljem poticanja zapošljavanja, dodatnih edukacija i očuvanja radnih mjesta

Sudjelovanje na projektu je u potpunosti besplatno, broj sudionika ograničen je na 150, a prijave se šalju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  do 4. svibnja 2017. 

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk