FocusON - Karijera na dlanu!
Četvrtak, 04.05.2017.

četvrtak, 4. svibnja 2017.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i njegovi Centar za karijere i Studentski zbor po prvi puta organiziraju zajedničku konferenciju za studente pod nazivom FocusON - Karijera na dlanu! Konferencija će bit održana u petak, 5. svibnja 2017. s početkom u 10.30 sati u dvorani aneksa Fakulteta, Ulica Ivana Filipovića 4, Rijeka.

Predstavnici poslovnog sektora prikazati će se, ne samo kao potencijalni poslodavci, već i kao mentoriu razvoju specifičnih znanja i stručnih kompetencija koje zahtijeva tržište rada. Tržište rada potražuje mlade ljude koji su već za vrijeme studiranja stekli određeno iskustvo u praksi; uloga visokoobrazovnih institucija postoji sve važnija u povezivanju studenata i potencijalnih poslodavaca.

Također, predstaviti će svoje programe stručnih praksi i mogućnosti zapošljavanja, ali i održati radionice o temama iz područja marketinga, financija, investiranja i odnosa s javnošću.

Osim samih predavača, organizatori su pripremili mnoštvo iznenađenja i prostora za umrežavanje! Predavači dolaze iz poduzeća i ustanova: Plodine, Ekonomski fakultet Rijeka, Jadrolinija, Novi list, Erste Bank, Libra, Porezna uprava Rijeka, Solana Nin, Securitas, Platinum Invest i Convergent Media Group.

Konferencija je namijenjena svima koji žele upoznati mogućnosti koje nude poduzeća. Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu prijavu.

Više informacija možete potražiti na mrežnim stranicama ili  na Facebook stranici Fakulteta.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk