Sveučilište u bojama jeseni
Petak, 17.09.2010.
Drage studentice i studenti!

Evo još jednog novog početka u Vašem studentskom životu. Pred vama su novi izazovi u novoj akademskoj godini. Za mnoge od Vas to predstavlja ponovna odvezivanja i nova privezivanja, ali otvorenost za novo donosi nam i predivna, obogaćujuća iskustva.

Znamo da je Bolonjski sustav studiranja zahtjevan te Vam uz gotovo cjelodnevne obveze ostaje premalo vremena i mogućnosti za aktivan i koristan odmor. Našim ponudama i uslugama želimo se posebno približiti Vama koji dolazite iz raznih krajeva domovine u naš grad Rijeku koji Vam polako postaje novi dom. Da biste bolje upoznali naš grad i njegovu okolicu i tako se bolje smjestili i osjećali, pripremili smo Vam nove ponude i programe kojima želimo obogatiti i kreativno ispuniti Vaše slobodno vrijeme tijekom vikenda.

Poticaj i entuzijazam za nastavak započetih akcija u okviru projekta za kvalitetnije ispunjenje slobodnog vremena studenata što ga organiziraju Studentski centar i Sveučilište u Rijeci, dobili smo temeljem Vaše uključenosti i ocjena o protekloj manifestaciju pod nazivom «Proljeće na Sveučilištu u Rijeci».

Na početku akademske godine predstavljamo Vam program predstojeće manifestacije pod nazivom «Sveučilište u bojama jeseni». Želimo da Vam to budu prilike za osobno obogaćenje i aktivni odmor tijekom Vaših studijskih dana kroz druženja, zabavu, putovanja, sport, kulturu…
Uostalom, pogledajte u nastavku detaljnije naše programe i sve ostale informacije vezane uz pojedinu kategoriju aktivnosti. Izaberite, odlučite i prijavite nam se na navedene e-mail adrese, telefonskim putem ili dođite osobno!

PUTOVANJA-ZABAVA-SPORT-DRUŽENJE-KULTURA
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk