Podnošenje izvještaja
Četvrtak, 01.06.2017.
Obavijest voditeljima projekata da mogu početi s ažuriranjem izvještaja za projekte na kojima sue voditelji. Korisnici do svoje stranice projekta dolaze preko korisničkog portfelja na https://spp.uniri.hr/sites/portfelj/Stranice/Pocetna.aspx (Izvještaj 2016/2017).
Detaljne upute o načinu podnošenja izvještaja možete naći na http://sic.uniri.hr/files/Dokumenti/Upute/UputePotpore.pdf .
Rok za podnošenje izvješća je 30. lipnja 2017. godine.
Podsjećamo da je potrebno ažurirati cjelokupno izvješće - znanstveni i financijski dio (u prilogu financijskog izvješća je potrebno priložiti ovjerenu financijsku karticu projekta).
Osim izvješća, potrebno je ažurirati i osobni portfelj. (Za sve poteškoće vezane uz osobni portfelj obratiti se na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ).​
Preporuka je da se sredstva dodijeljena za 2016. godinu utroše do 30. lipnja 2016. godine, a krajnji rok za potrošnju sredstava je 30. rujan 2017. godine. Nakon evaluacije podnesenih izvještaja, svim projektima koji budu pozitivno ocijenjeni financiranje će se nastaviti još godinu dana.
Preporučujemo da se za pristup sučelju za podnošenje izvještaja ne koristi Internet Explorer, već neki drugi pretraživač (Chrome ili Firefox).
Konačno, molimo Vas da sve upite šaljete isključivo e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk