Prijam u Münchenu
Četvrtak, 13.07.2017.

četvrtak, 13. srpnja 2017.

Sveučilište u Rijeci sudjelovalo je povodom Dana državnosti Republike Hrvatske i 25. obljetnice uspostave diplomatskih odnosa između Republike Hrvatske i Savezne Republike Njemačke na svečanom prijmu Petra Uzorinca, generalnog konzula Republike Hrvatske u Saveznoj Republici Njemačkoj.

Prijam je održan u ponedjeljak, 3. srpnja 2017. u prostorima Kongresnog centra zaklade Hans Seidel u Münchenu, a na njemu je sudjelovalo preko 300 uzvanika iz političkog i gospodarskog sektora te predstavnika konzularnog zbora i predstavnika hrvatske zajednice u Bavarskoj.

Ispred bavarske vlade Dan državnosti RH i 25. obljetnicu uspostave diplomatskih odnosa između RH i SR Njemačke čestitala je bavarska ministrica za europske poslove i regionalne odnose dr. Beate Merk.

Tijekom svečane proslave Dana državnosti održana je prezentacija Sveučilišta u Rijeci kao i gospodarskih, kulturnih i turističkih potencijala grada Rijeke te riječkog prometnog pravca. Riječku delegaciju predstavljali su rektorica Sveučilišta u Rijeci      prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija i gradonačelnik Rijeke mr. sc. Vojko Obersnel. 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk