Kamp za brucoše RIBROO
Ponedjeljak, 31.07.2017.

ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

Ovogodišnje izdanje Kampa za brucoše RIBROO održati će se u Uvali Scott (Kraljevica) od 29. rujna do 1. listopada 2017. godine. Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci će po peti puta organizirati ovaj jedinstveni događaj koji je prava manifestacija kohezije studenata svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

Kao i dosadašnjih godina, sudionike očekuje pregršt aktivnosti, novih znanja i informacija, ali najprije upoznavanje i druženje s kolegama sa svih sastavnica Sveučilišta. Smisao je Kampa edukativno druženje studenata prve godine, a format olakšava upoznavanje studenata prve godine sa iste sastavnice jer ''brucoši'' s iste sastavnice u program Kampa prolaze u istom timu. Za svaki tim je zadužen koordinator, stariji student koji je pripremljen za cjelokupni program.

Željeni ishodi Kampa su prije svega upoznavanje studentskih predstavnika po sastavnicama, studentskih predstavnika sa Sveučilišta, međusobno upoznavanje svih studenata i aktivno druženje. Uz upoznavanje, kao važan segment Kampa, slijedi pravovaljano savjetovanje o snalaženju na prvoj godini studija i upoznavanju nove okoline. Studentima će kroz različite aktivnosti biti prikazane mogućnosti sudjelovanja u zajednici, mogućnosti unaprjeđenja osobnog razvoja i vještina, kao i načini informiranja o aktualnostima studentskog života.

Svaki fakultet za svoje će studente koji sudjeluju u Kampu organizirati poseban program koji će biti održan 28. rujna na fakultetu s kojeg dolazi student, a koji će biti baziran na posebnom informativnom sadržaju za svaki studij. Programi se razlikuju po fakultetima i koordiniraju ih stariji studenti. Cilj ovoga dijela programa jest pružiti najvažnije informacije o onome što brucoše čeka nakon početka nastave te ih na najbolji način pripremiti za uspješan početak akademske godine.


PROGRAM


Cijena kampa iznosi 300 kuna što uključuje :

– prijevoz autobusom Rijeka – Kraljevica (Uvala Scott) – Rijeka

– smještaj s 2 noćenja (puni pansion)

– materijali za sudionike kampa (majice, blokovi, kemijske…)

– upad na sva organizirana događanja.


Sve dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj stranici www.ribroo.sz-ri.com kao i na facebook stranici www.facebook.com/ribrookamp.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk