CERIecon Playpark Rijeka
Petak, 15.09.2017.

petak, 15. rujna 2017.

Nedavno ste saznali da su Grad Rijeka – Odjel za poduzetništvo i STEPRI pokrenuli CERIecon Playpark Rijeka, međunarodno umreženi centar u kojem se razvijaju inovativne poslovne ideje? Prijavite se na besplatne radionice do 20. rujna!

Rado biste sudjelovali u Playpark programu edukacija i poslovnog savjetovanja te predstavili svoju inovaciju na regionalnoj razini, ali niste sigurni je li vaša ideja dovoljno razrađena ili možda još nemate konkretnu ideju?

CERIecon Idea Generation Lab namjenjen je upravo vama!

Pridružite se dvodnevnoj radionici kreiranja, testiranja i prototipiranja ideja koje na inovativan način rješavaju aktualne probleme.

Sudjelovanje na radionici omogućit će vam da razvijete svoju ideju i postanete ponosnim sudionikom programa CERIecon Playpark Rijeka.

 

Datum i vrijeme održavanja: ponedjeljak i utorak, 25. i 26. rujna 2017. u 9:30h

Mjesto održavanja: STEPRI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu

Trajanje: od 9:30 do 13:30 sati

Rok za prijavu: 20. rujna 2017. do 16h ili do popunjavanja mjesta

Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta CERIecon)

 


Program
:

ponedjeljak, 25. rujna 2017.

Ideja, izum, inovacija

Definiranje potreba i rješenja

Istraživanje tržišta

Tehnike generiranja ideja (primjena odabranih tehnika na: dummy model, stvarni industrijski problem, stvarni društveni problem)


utorak, 26. rujna 2017.

Testiranje ideja

Brzo prototipiranje

Poslovni modeli

Pitching

 

Predavač:

Mr. sc. Neven Tamarut, mag. oec., MBA, poslovni je savjetnik i predavač te mentor korisnicima u programima inkubacije. Kao direktor za razvoj poslovanja u STEPRI znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za razvoj i unaprjeđenje inkubacijskih programa u kojima, među ostalim, savjetuje u vezi razvoja inovacija, strategije zaštite intelektualnog vlasništva, poslovnog planiranja, pregovaranja te prezentiranja projekta investitorima radi financiranja.


U Hrvatskoj CERIecon projekt zajedno provode Grad Rijeka – Odjel za poduzetništvo i STEPRI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci.


Prijavite se!


Saznajte više o projektu CERIecon.

Pratite nas na CERIecon Playpark Rijeka FB stranici.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk