Održan konzorcij u Novome Sadu
Utorak, 26.09.2017.

utorak, 26. rujna 2017.Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić–Samaržija u periodu od 20.do 22. rujna 2017. sudjelovala je na četvrtom Međunarodnom konzorciju institucija visokog obrazovanja u okviru suradnje Narodne Republike Kine i 16 zemalja centralne i istočne Europe.

Četvrti po redu međunarodni skup Sveučilišta iz Narodne Republike Kine i zemalja centralne i istočne Europe, održan na Sveučilištu u Novome Sadu, okupio je predstavnike 80 vodećih sveučilišta Kine i 16 europskih zemalja s ciljem ostvarivanja dijaloga o međunarodnoj međusveučilišnoj suradnji s naglaskom na jačanju kapaciteta u području visokog obrazovanja, znanosti, mobilnosti i inovacija.

Rektorica Prijić-Samaržija u sklopu svojeg posjeta Sveučilištu u Novom Sadu sudjelovala je na Petom dijalogu o politikama visokog obrazovanja Narodne Republike Kine i zemalja centralne i istočne Europe.

 
 Više:

http://www.china-ceec.org/eng

https://www.uns.ac.rs/index.php/rs/vesti-l/3676-uns-sediste-kivo-kina-ceiz

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk