Dodjela odličja UNISPORT lige
Petak, 06.10.2017.

 

petak, 6. listopada 2017.

Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci danas je održana svečanost dodjele odličja i zahvalnica studentima sportašima koji su u akad. god. 2016./2017. na državnom studentskom prvenstvu ''Unisport Finals 2017'' ostvarili sjajne rezultate. Odličja su uručili rektorica prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija i predsjednik RŠSS-a Haris Pavletić:

  • najuspješnijem fakultetu Unisport lige 2016./2017
  • najuspješnijoj sportašici, odnosno sportašu Unisport lige 2016./2017.
  • ekipama/pojedincima - osvajačima odličja na Unisport lige 2016./2017.

 

''Svjesni smo izazova koji su postavljeni pred sport i tjelesnu i zdravstvenu kulturu i u tim se segmentima traže nove paradigme; jedna američka, druga europska. Jasno je da tjelesne i zdravstvene kulture na sveučilištima ima premalo i pozivam svih da promišljamo o ovome problemu. S druge strane, naš je zadatak učiniti naš sveučilišni sport i rezultate još vidljivijima'', zaključila je, uz zahvale sudionicima i čestitke nagrađenima, rektorica.

 

Haris Pavletić zahvalio je rektorici na dosadašnjoj podršci sveučilišnom sportu, kao i prorektoru prof. dr. sc. Goranu Turkalju i dekanici Tehničkog fakulteta Rijeka prof. dr. sc. Jasni Prpić Oršić, na potpori i praćenju aktivnosti studenata sportaša, kao i svim nastavnicima tjelesne kulture na fakultetima. ''Logistiku imamo, strategiju imamo, potrebna nam je samo još infrastruktura. Potrebna nam je prava sportska dvorana – hram sveučilišnog sporta, a to je problem koji nas muči već godinama i nadam se ćemo, uz pomoć Uprave Sveučilišta uskoro taj san ostvariti,'' zaključio je Pavletić.

 

POPIS NAGRAĐENIH

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk