Konferencija "Dani regionalnoga razvoja i fondova EU"
U organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije od 5. do 7. listopada u Šibeniku je održana konferencija Dani regionalnoga razvoja i EU fondova. 

Predstavnici SAFU-a održali su predavanje „SAFU u 2017. godini - od prijave do provedbe“ na kojem su predstavljene aktivnosti tijekom 2017. godine, kako ugovoriti projekt u tri ključna koraka te na što je bitno fokusirati se kako bi provedba projekta, a samim time i dokazivanje prihvatljivosti troškova bilo uspješno. Također, predstavljene su najčešće pogreške u financijskom izvješćivanju i na što je potrebno obratiti pozornost kako bi Korisniku izvješćivanje o nastalim troškovima bilo jednostavnije i lakše.

Cilj izlaganja bio je dati i kratak pregled obveza Korisnika bespovratnih sredstava u postupku javne nabave te uvid u upravljanje nepravilnostima koje obuhvaća aktivnosti prevencije, otkrivanja i ispravljanja nepravilnosti. Prezentaciju "SAFU u 2017. godini - od prijave do provedbe" možete preuzeti ovdje.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk