Predstavljanje programa
Utorak, 17.10.2017.

utorak, 17. listopada 2017.

Poliklinika za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG Zagreb i Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci pozivaju zainteresirane na predstavljanje programa cjeloživotnog učenja ''Biopsihosocijalni pristup djeci s teškoćama i osobama s invaliditetom kroz Model SUVAG-a''.

Prezentacija će biti održana u ponedjeljak, 23. listopada 2017. u 10 sati u Vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16.

Program je namijenjen svima koji u svojem radu dolaze u doticaj s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Završenim programom stječe se uvjerenje o kompetencijama za inkluzivni pristup u radu s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom (20 ECTS-a). Ovaj program mogu upisati minimalni prvostupnici biomedicine i zdravstva, prirodnih, tehničkih, društvenih, humanističkih znanosti ili umjetničkog područja ili oni studenti koji na integriranim studijima imaju položeno najmanje 180 ECTS-a.

Sveučilište u Rijeci u travnju 2015. potpisalo je Sporazum o suradnji s Poliklinikom SUVAG, upravo radi razvoja zajedničkih edukacijskih programa. 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk