Humanitarni koncert
Srijeda, 18.10.2017.

srijeda, 18. listopada 2017.

Studentski zbor Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci poziva sve profesore, studente i djelatnike Sveučilišta  5. humanitarni koncert ''Gradimo bolju budućnost.'', koji će biti održan u petak, 20. listopada 2017. s početkom u 19.30 sati u atriju Građevinskog fakulteta.


Ulaz je besplatan.


Nakon što su prošle godine uspješno pomogli učenicima s poteškoćama u razvoju Osnovne škole Pećine, ove godine prikupljena sredstva idu Domu za nezbrinutu djecu "Ivana Brlić Mažuranić", Podružnici Rijeka. Donacijama skupljenim na koncertu obnovilo bi se već postojeće, ali dotrajalo igralište za djecu koje više ne služi svojoj funkciji, a kako bi djeca imala novo mjesto za igru i druženje.


Nastupaju:

Dječji zbor Tratinčice, Pjevački zbor mladih ''Josip Kaplan'', Riječki komorni zbor ''Val'', Plesni studio ''Trinity & Co., Bend ''Glorena'', Antonela Doko i Zbor studenata medicinskog fakulteta "Axis".


Velika zahvala:

Studentskom zboru Sveučilišta u Rijeci, Sveučilištu u Rijeci, Građevinskom fakultetu u Rijeci, Pekari Vojak, Radiju Rijeci, Radiju Sovi, Hrvatskom društvu skladatelja i  ZAMP-u.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk