Obzor 2020.: Imenovanje dodatnih članova Programskog odbora za Obzor 2020.
U okviru podrške provedbi Okvirnog programa za istraživanje i inovacije Obzor 2020. i s ciljem povećanja uspješnosti sudjelovanja hrvatskih institucija u navedenom Programu, imenovani su novi i dodatni članovi Programskog odbora za Obzor 2020. 
 
Nacionalni članovi Programskih odbora imaju ključnu ulogu u zastupanju interesa cijele znanstvene zajednice pojedine zemlje članice u pojedinim konfiguracijama Obzor 2020. te njihovo zagovaranje može izravno utjecati na povećanje povlačenja sredstava dostupnih u okviru programa Obzor 2020. Odluku o imenovanju članova Programskih odbora, uključujući njihove zadaće možete pogledati ovdje. 
 
Revidiran je i popis nacionalnih osoba za kontakt i nacionalnog koordinatora nacionalnih osoba za kontakt, a koji predstavljaju centralni dio nacionalnog sustava podrške provedbi Obzora 2020. Njihove su zadaće primarno: informiranje o natječajima i procedurama u okviru Obzora 2020., savjetovanje prijavitelja projekata, podrška u pronalaženju partnera, organizirane tematskih radionica i informativnih dana i razmjena informacija i materijala s Europskom komisijom i drugim dionicima nacionalnog sustava podrške provedbi Obzora 2020. Revidirani popis možete preuzeti ovdje. 
 
O svim novostima vezanim za Obzor 2020. možete se informirati putem nacionalnog portala Obzor 2020. Osim toga, Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je e-mail adresu na koju možete slati upite i prijedloge vezano uz Obzor 2020. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk