Rektorica u Geisenheimu
Četvrtak, 26.10.2017.

četvrtak, 26. listopada 2017.

Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija posjetila je u srijedu, 25. listopada 2017. u pratnji pomoćnika rektorice za poduzetništvo prof. dr. sc. Damira Zeca Sveučilište u Geisenheimu i održala sastanak s Borisom Rheinom, ministrom za obrazovanje, istraživanje i umjetnost Savezne pokrajine Hessen u Njemačkoj i dr. Ralfom Norbertom Barteltom, članom Parlamenta Hessena.

Sastanak je održan na Sveučilištu Geisenheim (Hochschule Geisenheim University) gdje se rektorica sastala s predsjednikom Sveučilišta  prof. dr. Hansom Reinerom Schultzom, prorektoricom za istraživanje prof. dr. Annette Reineke, prorektorom za obrazovanje prof. dr. Otmarom Löhnertzom, prof. dr. Gergelyom Szolnokijem, voditeljem Odsjeka za administrativno poslovanje i istraživanje tržišta i prof. dr. Manfredom Großmannom, voditeljem Odjseka za mikrobiologiju i biokemiju Sveučilišta u  Geisenheimu. Sastanak je održan na poziv ministra Rhiena, a tema sastanka bila je povezivanje dvaju sveučilišta i ostvarivanje suradnje unutar zajedničkih područja.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk