Treća nagrada projektu RITEH-a
Petak, 27.10.2017.


petak, 27. listopada 2017.

Projekt ''Razvoj mehatroničkog uređaja za rehabilitaciju pacijenata sa smanjenom funkcionalnošću gornjih ekstremiteta'' istraživačke skupine s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Kliničkim bolničkim centrom Rijeka i Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci, prijavljen na natječaj Zagrebačke banke ''Moj ZABA Start'', odabran je kao dobitnik treće nagrade i 80.000 kuna u kategoriji ''Kultura i znanost''.

U predmetnoj kategoriji prijavljeno je bilo ukupno 209 projektnih prijava, dok je u svim kategorijama ukupno bilo 680 projektnih prijava, od kojih je samo njih 11 na kraju osvojilo donacije.

U nagrađenom projektu sudjeluju: prof. dr. sc. Saša Zelenika, izv. prof. dr. sc. Kristijan Lenac, dr. sc. Ervin Kamenar, asistenti Petar Gljušćić i Tea Arrigoni s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Centra za mikro i nano znanosti i tehnologije Sveučilišta u Rijeci te prof. dr. sc. Tea Schnurrer Luke Vrbanić s Medicinskog fakulteta i KBC-a Rijeka.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk