Radionica za članove Senata
Utorak, 31.10.2017.

 

utorak, 31. listopada 2017.

U ''Akvariju'' Studentskog centra na Kampusu Sveučilišta u Rijeci jučer, 30.listopada 2017. održana je cjelodnevna radionica za članove Senata te pomoćnike i savjetnike rektorice.

Cilj radionice bio je definiranje strateških ciljeva Sveučilišta s obzirom na Analizu petogodišnjeg ciklusa reakreditacije visokih učilišta 2010.–2015., preporuke temeljene na analizi financijskog položaja i financijskog poslovanja i održivosti organizacijskih rješenja i strateških razvojnih opcija Sveučilišta u Rijeci tvrtke Deloitte, zaključke završnih izvješća o provedbi Strategije UNIRI u protekle tri godine, i uzimajući u obzir važnost interakcije s poslovnim sektorom i poboljšanja percepcije o dostupnosti i kvaliteti obrazovanja radi, posljedično, povećanja konkurentnosti regije.

Održane su prezentacije, provedena konstruktivna rasprava, a do kraja godine bit će utvrđeni strateški prioriteti i akcijski plan za ovu akademsku godinu, ali i za cjelokupno mandatno razdoblje ove uprave.

 

PROGRAM

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk