Završno predstavljanje projekta „Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza (TRIS)“
Dana 3. studenog 2017. godine na Kampusu Sveučilišta u Rijeci održano je završno predstavljanje projekta „Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza (TRIS)“. Završnom predstavljanju prisustvovali su ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, državna tajnica Ministarstva znanosti i obrazovanja Branka Ramljak, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislav Petric, predstavnici Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije te ostali uzvanici.   
 
Projekt „Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza“ (TRIS)“ obuhvaća izgradnju i opremanje triju paviljona studentskog smještaja ukupnog kapaciteta 754 kreveta kao i izgradnju prateće infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci. Projekt je odobren u sklopu natječaja „Modernizacija, unapređenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju“, a ukupan iznos prihvatljivih troškova je 178.629.017,85 kuna od čega doprinos Europskog fonda za regionalni razvoj iznosi 151.834.665,17 kuna (85%) te nacionalni doprinos 26.794.352,68 kuna (15%).
 
Projektom će se osigurati pristup visokom obrazovanju za različite ciljne skupine, u prvom redu studente slabijeg socio-ekonomskog statusa uz unaprjeđenje infrastrukture studentskog smještaja i povećanje konkurentnosti obrazovne infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci optimalnom kombinacijom objekata i sadržaja.

Više o projektu „Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza (TRIS)“ možete pogledati u informativnoj brošuri na hrvatskom i engleskom jeziku.   Foto Kurti
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk