Godišnje Nagrade Zaklade
Petak, 10.11.2017.

petak, 10. studenog 2017.

Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci na svojoj je 75. sjednici donio odluku o dodjeli nagrada Zaklade Sveučilišta za kalendarsku godinu 2016.

U kategoriji znanstvenika/ica za društvene i humanističke znanosti nagrađena je izv. prof. dr. sc. Lara Jelenc s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. U kategoriji mladi znanstvenik/ca, a za područje društvenih i humanističkih znanosti nagrađena je dr. sc. Ani Gerbin s Medicinskog fakulteta, za biomedicinske i biotehničke znanosti dr. sc. Mateja Ožanič s Medicinskog fakulteta te dr. sc. Goran Mauša s Tehničkog fakulteta u kategoriji tehničke i prirodne znanosti.

Nagradu za umjetnika u umjetničko - nastavnom zvanju ponio je izv. prof. art. Igor Eškinja s Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, dok je nagrada za životno djelo dodijeljena prof. dr. sc. Jasni Krstović s Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci svake se godine dodjeljuje najzaslužnijim znanstvenicima/icama, umjetnicima/icama i asistentima/icama koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom, umjetničkom i nastavnom radu te javnoj djelatnosti pridonijeli razvoju znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Rijeci te razvoju akademske i šire zajednice.

Dodatna obrazloženja možete pogledati OVDJE.

Svečana dodjela Nagrada bit će održana 8. prosinca 2017. u 11 sati u Auli Magni Rektorata Sveučilišta u Rijeci.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk