Održan nacionalni informativni dan Obzora 2020. za područje Europa u promjenjivom svijetu – uključiva, inovativna i promišljena društva
Na informativnom danu, održanom 17. studenoga 2017. godine na Sveučilištu u Zagrebu predstavnica iz Europske komisije, Raffaella Greco Tonegutti predstavila je teme novog radnog programa za 2018. - 2020. za područje Europa u promjenjivom svijetu – uključiva, inovativna i promišljena društva. Pregled svih tema predstavljenog novog radnog programa možete pogledati na poveznici. 

Tema su grupirane u 3 nova natječaja:
  • MIGRATION
  • SOCIOECONOMIC AND CULTURAL TRANSFORMATIONS IN THE CONTEXT OF THE FOURTH INDUSTRIAL REVOLUTION
  • GOVERNANCE FOR THE FUTURE
Program info dana obuhvatio je i pregled sudjelovanja, usluge potpore, savjete evaluatora te primjere uspješnih Obzor 2020. projekata. Također, video s info dana Europske komisije za područje „Europa u promjenjivom svijetu – uključiva, inovativna i promišljena društva održanog u Bruxellesu 14.11.2017. dostupan je ovdje, a prezentacije s održanog info dana možete preuzeti na sljedećoj poveznici. 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk