Natječaj za dodjelu stipendija doktorandima


Sveučilište u Rijeci raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija doktorandima Sveučilišta u Rijeci za akademsku godinu 2017./2018.

PRAVO SUDJELOVANJA na Natječaju Sveučilišta u Rijeci imaju svi studenti upisani na poslijediplomske sveučilišne (doktorske) studijske programe koji se izvode na Sveučilištu u Rijeci u akademskoj godini 2017./2018. i koji udovoljavaju uvjetima:

- sami snose najmanje 80% troškova školarine

- na prethodnoj razini studija (diplomskom odnosno integriranom studiju) ostvarili su prosjek ocjena najmanje 4,00 i/ili bili među 10% najuspješnijih studenata diplomskog odnosno integriranog studija

KRITERIJI za utvrđivanje liste studenata koji ostvaruju pravo na stipendiju su uspjeh na studiju, znanstveni i stručni kriteriji, a posebno se vrednuje uspostavljeni kontakt s mentorom u vezi s doprinosom nastavnim procesima na prve dvije razine studija.

PRIJAVE se vrše online, izravnim upisivanjem podataka u prijavni elektronički obrazac na SharePoint portalu kojem se pristupa klikom na POVEZNICU uz upisivanje vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHR (adresa e-pošte povezana s uniri korisničkim imenom npr.: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). Napominjemo da korisničko ime mora imati nastavak "uniri.hr", a ne "student.uniri.hr". U slučaju da kandidat nije u mogućnosti pristupiti SharePoint portalu upisivanjem svojih AAI@EduHR korisničkih podataka, molimo da se obavezno javi LDAP administratoru na matičnom visokom učilištu (popis LDAP administartora).

Rok za podnošenje online prijave je 20. prosinca 2017. do 12,00 sati.

TEKST NATJEČAJA
OBRAZAC - doprinos nastavnim procesima (ispunjava mentor/voditelj studija)
KRITERIJI za vrednovanje
IZJAVA o istinitosti podataka
Životopis

Za nejasnoće i dodatne informacije u vezi s Natječajem molimo da se obratite e-poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk