Održana radionica o EU fondovima
Srijeda, 22.11.2017.

srijeda, 22. studenog 2017.

U organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) u Opatiji i Rijeci, održana je 20. i 21. studenog 2017. druga u nizu radionica za novinare pod službenim nazivom ''Radionica o EU fondovima za medije''. Yonas d. o. o. partner je u organizaciji Radionice.

Prvi dan radionice održan je u Hotelu Ambasador u Opatiji, gdje su bila obuhvaćena predavanja iz područja fondova EU, mogućnosti financiranja projekata u kojim su mediji korisnici te radionica na kojoj su novinari izrađivali komunikacijski plan za projekt kojega su sutradan posjetili.

Organizatori i polaznici radionice dobili su informacije o odabranom projektu "Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci'', potrebne za izradu komunikacijskog plana dane u brošuri Projekta.

Drugi dan radionice, 21. studenog, održana je terenska nastava na riječkom Građevinskom fakultetu, za koju je odabran projekt "Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci".

Za vrijeme posjeta polaznici radionice su obišli prostore laboratorija opremljene kroz projekt, a voditeljica Projekta prof. dr. sc Nevenka Ožanić, pomoćnica rektorice za strateške infrastrukturne projekte na Kampsusu, održala je prezentaciju (predstavljanje tijeka Projekta). Polaznici radionice dobili su informacije o iskustvu osiguranja medijske popraćenosti Projekta. Na radionici je sudjelovalo 15 novinara i 2 iz pratećeg osoblja. 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk