Obzor 2020. informativni dan za područje Buduće i tehnologije u nastajanju (FET)
Nacionalni informativni dan za područje Buduće i tehnologije u nastajanju (FET), održat će se 5. prosinca 2017. godine u dvorani 3. krila Instituta Ruđer Bošković, Bijenička cesta 54, Zagreb, s početkom u 9.30 sati. Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca do 29. studenoga. 
 
U okviru FET područja podupiru se istraživanja koja nadilaze okvire sadašnjih spoznaja, načela i općeprihvaćenih stajališta. Financiraju se projekti interdisciplinarne suradnje koja zahtijeva pravu sinergiju između najšireg spektra znanosti, kako bi se novo znanje i inovativne ideje pretočile u održive osnove koje otvaraju put prema realizaciji novih tehnologija.

Na info danu će bit će predstavljeni pozivi u okviru novog radnog programa za razdoblje 2018.- 2020. za područje FET, grupirane u 3 ključne aktivnosti:
  • FET Open,
  • FET Proactive,
  • FET Flaghsip.
Program info dana će obuhvatiti primjere uspješnih projekata hrvatskih institucija u okviru ovog područja, pregled sudjelovanja u FET-u te savjete uspješnih prijavitelja, a preliminarni program možete preuzeti ovdje. 
Praćenje događanja bit će omogućeno online putem na sljedećoj poveznici. Službene upute pruzatelja usluge nalaze se ovdje. Za pristup u virtualnu sobu nije potrebna lozinka, već je dovoljno imati navedenu poveznicu ili mrežnu stranicu.
 
 

Novosti

Odobren Obzor 2020. projekt!

Sveučilište u Rijeci kao jedan od partnera sudjelovat će u provedbi projekta European Researchers´ Night: Techno-Past Techno-Future. 

Saznaj više

EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije

Produljen je rok za dostavu projektnih prijedloga do 5. listopada 2018. godine. 

Saznaj više


ESF: Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport

Natječaj je otvoren do 31. prosinca 2019. godine. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Regionalni dani i sajam EU fondova u Bakru

Prijavite se za sudjelovanje na događanju koje će se održati 28. srpnja 2018. godine u Bakru. 

Saznaj više

Seminar u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): Innovate your teaching through methods like gamification, e-learning, Design Thinking, Project Based Learning, use of new technologies in higher education

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 26. do 28. rujna 2018. u Poljskoj. Rok za prijavu je 15. srpnja. 

Saznaj više


Međunarodni tematski seminar Connecting Higher Education Institutions and Business Community: Increasing the Quality of Erasmus+ Traineeships

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 23. do 25. listopada u Splitu.

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk