Informativna radionica za Poziv „Internacionalizacija visokog obrazovanja“
Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira informativnu radionicu u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Internacionalizacija visokog obrazovanja“. Radionica će se održati 29. siječnja na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci (Dvorana 003) u 9.30 sati. Predviđeno trajanje radionice je do 15 sati. 
 
Cilj radionica je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje/partnere o ciljevima, prioritetima i ostalim kriterijima Poziva te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i odabir projekata. Broj sudionika na informativnim radionicama je ograničen te se može prijaviti po jedan/na predstavnik/ica iz pojedine institucije.

Program radionice možete pogledati ovdje. 
 
Sudjelovanje na info radionici možete prijaviti putem prijavnog obrasca do 22. prosinca u 16 sati. Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će obaviješteni o rezultatima prijave najkasnije tri radna dana nakon roka zatvaranja prijava.

Rok za slanje projektnih prijava u sklopu ovog Poziva je 5. ožujka 2018 godine, sve informacije o pozivu možete pogledati ovdje. 
 
 

Novosti

Odobren Obzor 2020. projekt!

Sveučilište u Rijeci kao jedan od partnera sudjelovat će u provedbi projekta European Researchers´ Night: Techno-Past Techno-Future. 

Saznaj više

EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije

Produljen je rok za dostavu projektnih prijedloga do 5. listopada 2018. godine. 

Saznaj više


ESF: Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport

Natječaj je otvoren do 31. prosinca 2019. godine. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Regionalni dani i sajam EU fondova u Bakru

Prijavite se za sudjelovanje na događanju koje će se održati 28. srpnja 2018. godine u Bakru. 

Saznaj više

Seminar u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): Innovate your teaching through methods like gamification, e-learning, Design Thinking, Project Based Learning, use of new technologies in higher education

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 26. do 28. rujna 2018. u Poljskoj. Rok za prijavu je 15. srpnja. 

Saznaj više


Međunarodni tematski seminar Connecting Higher Education Institutions and Business Community: Increasing the Quality of Erasmus+ Traineeships

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 23. do 25. listopada u Splitu.

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk