Održan O2020 informativni dan "Društveno-ekonomske i kulturne transformacije"

Dana 15. prosinca 2017. godine održan je informativni dan "Društveno-ekonomske i kulturne transformacije" u programu Obzor 2020. na Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci.

Predstavnica Agencije za mobilnost i programe EU, Marina Pražetina, nacionalna kontakt osoba za dva područja programa Obzor 2020., Znanost s društvom i za društvo te Europa u promjenjivom svijetu – uključiva, inovativna i promišljena društva, predstavila je mogućnosti za društvene i humanističke znanosti za sudjelovanje u programu Obzor 2020. pojasnivši detalje i kontekst pojedinih natječaja (prezentacija Marine Pražetine).

Prof. dr. sc. Svjetlana Kolić Vehovec s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci iznijela je iskustvo sudjelovanja u prijavi projekta i dosadašnjoj provedbi projekta eConfidence, te naglasila preporuke potencijalnim prijaviteljima za traženje partnera i pripremu projektnih prijedloga (prezentacija prof. dr. sc. Svjetlane Kolić Vehovec). 

Novosti

Odobren Obzor 2020. projekt!

Sveučilište u Rijeci kao jedan od partnera sudjelovat će u provedbi projekta European Researchers´ Night: Techno-Past Techno-Future. 

Saznaj više

EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije

Produljen je rok za dostavu projektnih prijedloga do 5. listopada 2018. godine. 

Saznaj više


ESF: Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport

Natječaj je otvoren do 31. prosinca 2019. godine. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Regionalni dani i sajam EU fondova u Bakru

Prijavite se za sudjelovanje na događanju koje će se održati 28. srpnja 2018. godine u Bakru. 

Saznaj više

Seminar u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): Innovate your teaching through methods like gamification, e-learning, Design Thinking, Project Based Learning, use of new technologies in higher education

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 26. do 28. rujna 2018. u Poljskoj. Rok za prijavu je 15. srpnja. 

Saznaj više


Međunarodni tematski seminar Connecting Higher Education Institutions and Business Community: Increasing the Quality of Erasmus+ Traineeships

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 23. do 25. listopada u Splitu.

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk