EUREKA: Poziv na dostavu projektnih prijava i webinar
Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje zajednički poziv za međunarodne suradničke projekte u 2018. godini za sufinanciranje projekata sredstvima iz programa EUREKA.
 
Unutar EUREKA poziva, otvoren je 3. zajednički poziv za međunarodne suradničke projekte u dunavskoj regiji u kojem sudjeluju Austrija, Hrvatska, Češka, Mađarska i  Rumunjska. Poziv je otvoren za podnošenje projektnih prijava sa partnerima iz svih EUREKA zemalja.

Znanstveno-istraživačke institucije (javne visokoškolske ustanove i javni istraživački instituti) mogu se uključiti u projekt kao vanjski suradnici, ali ne mogu samostalno sudjelovati u projektu.

Rok podnošenja prijava je 28. ožujka 2018. godine. Ukoliko ste zainteresirani za natječaj možete se prijaviti za webinar na kojem će biti predstavljen zajednički poziv za program EUREKA u dunavskoj regiji. Webinar će se održati 29. siječnja 2018., a svoje sudjelovanje možete prijaviti ovdje.

EUREKA je program kojim se potiču mala, srednja i velika poduzeća na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti.

Ciljevi programa su:
  • potaknuti tvrtke na ulaganje u aktivnosti istraživanja i razvoja te na taj način jačati njihov inovacijski kapacitet,
  • potaknuti međunarodnu suradnju poduzetnika i znanstveno istraživačkih organizacija i
  • stvoriti temelje za međunarodni tržišni plasman.
Više informacija o uvjetima natječaja možete pogledati na poveznici ili na mrežnoj stranici EUREKA. 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk