Noć muzeja na Akademiji
Četvrtak, 25.01.2018.

četvrtak, 25. siječnja 2018.

U petak, 26. siječnja 2018. Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci pridružuje se manifestaciji ''Noć muzeja 2018.'' Bit će postavljena izložba studentskih radova, zamišljena kao pregled rada studenata i reprezentativno događanje koje prezentira mogućnosti i dostignuća  budućih mladih umjetnika, kao i program ''Slikaj, crtaj, shareaj''.

Program započinje u 20 sati, a trajat će do 1 sat iza ponoći.

Na izložbi će biti moguće pogledati rad studenata svih godina studija i disciplina: primijenjena umjetnost, likovna pedagogija, vizualne komunikacije i grafički dizajn te gluma.

Akademija primijenjenih umjetnosti ima kapacitet generatora vizualnih dobara grada Rijeke te je uz kvalitetan rad studenata i kvalitetan profesorski kadar jedno od edukativnih kulturnih sjedišta grada Rijeke koje organizira brojne radionice i izložbe otvorene za građanstvo. Posjetitelji su pozvani obratiti se studentima prisutnim na izložbi sa upitima o procesima rada i tehnologiji izvedbe kao i području umjetnosti koje je u današnje doba sve prisutnije sredstvo komunikacije koje dozvoljava neograničene mogućnosti izražavanja, a također sveprisutna mogućnost edukacije, uživanja i zabave.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk