Nove prilike za suradnju s Kraljevinom Norveškom
Fond za regionalnu suradnju podupire transnacionalne i prekogranične projekte i inicijative u bilo kojem prioritetnom području EEA and Norway Grants. Projekti će se morati implementirati u partnerstvu najmanje tri zemlje, uključujući barem jednu od deset zemalja koje nisu članice Europske unije, ali s njom graniče.


Rok za prijavu na prvi poziv vrijedan 112 milijuna kuna je 1. srpnja 2018. godine.

Vezano za prijavu sastavnica Sveučilišta na natječaje, institucija odgovorna za natječaje nije sklona neintegrirana sveučilišta iz Hrvatske staviti u, prema njihovoj tvrdnji, povoljniji položaj u odnosu na druga Sveučilišta. Međutim, pokušat će uvažiti ovu specifičnost i omogućiti prijavu više sastavnica na isti natječaj posebice ukoliko se radi o natječajima otvorenima specifično za pojedina područja ili samo za Hrvatsku. Preporučujemo pratiti odgovore na često postavljena pitanja za svaki pojedini natječaj u sklopu ovoga programa obzirom da će ista sadržavati i odgovor na ovo pitanje.


  Važna obavijest!

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk