Obzor 2020. info dan za područje Sigurnost hrane, održiva poljoprivreda i šumarstvo, istraživanje mora, pomorstva i unutarnjih voda i bioekonomija
Nacionalni Informativni dan za područje Sigurnost hrane, održiva poljoprivreda i šumarstvo, istraživanje mora, pomorstva i unutarnjih voda i bioekonomija u okviru programa Obzor 2020., održan je 9. veljače 2018. godine, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja.
 
Predstavnik Europske komisije, g. Miroslav Božić iz Europske predstavio je pozive i teme u okviru Radnog programa za područje Sigurnost hrane, održiva poljoprivreda i šumarstvo, istraživanje mora, pomorstva i unutarnjih voda i bioekonomija (SC2) za razdoblje 2018.-2020.
 
Osim toga, predstavnice Ministarstva poljoprivrede pozvale su sudionike da iskažu interes za konkretna područja suradnje s državom Izrael u području poljoprivrede do 16. veljače 2018. na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Prezentacije s info dana možete preuzeti ovdje. 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk