Ugovor o suradnji s Domom mladih
Petak, 23.02.2018.

petak, 23. veljače 2018.

Na Učiteljskom fakultetu na Kampusu Sveučilišta u Rijeci jučer, 22. veljače 2018. održano je potpisivanje Ugovora o suradnji između Učiteljskog fakulteta i Doma mladih Rijeka. Ugovor su potpisali dekanica izv. prof. dr. sc. Lidija Vujičić i ravnatelj Doma mladih Goran Gračanin, prof.

Potpisivanjem ugovora ugovorne strane će uspostavit stručnu suradnju u djelatnosti visokog obrazovanja kojom će se, uključivanjem u programe stručne baze Doma mladih, studentima Fakulteta omogućiti izvođenje određenih oblika nastave, odnosno stručne prakse predviđene studijskim programom, a u svrhu stjecanja konkretnih praktičnih kompetencija.

Potpisivanje Ugovora s Učiteljskim fakultetom od velikog je značaja za ustanovu Dom mladih, koja veliku važnost pridaje odgojno-obrazovnom radu s djecom predškolske i školske dobi te kontinuiranom stručnom usavršavanju svojih zaposlenika i volontera.

Kroz ovu će se suradnju studentima Učiteljskog fakulteta pružiti prilika za provođenjem studentske prakse i stjecanjem konkretnih praktičnih znanja i vještina/kompetencija, a koje će se primjerice realizirati uključivanjem studenata u aktivnosti:

- višednevnih boravaka studenata u svojstvu animatora s djecom predškolske dobi ili rane školske dobi u Dvorcu Stara Sušica

- stručnog vodstva grupa djece u svojstvu odgajatelja - animatora u ljetnim kampovima (kolonijama) u Dvorcu Stara Sušica

- volontiranja pri provedbi određenih programskih aktivnosti ustanove Dom mladih u Rijeci

- hospitiranja studenata na grupnim tečajevima Doma mladih i uključivanje u ostale aktivnosti

Temeljni cilj uspostave stručne baze, zaključivanjem Ugovora o suradnji, je povezivanje Fakulteta s ustanovama i pravnim osobama iz područja odgoja i obrazovanja i uspostavljanje suradnje koja studentima omogućuje povezivanje rada u praksi s visokim obrazovanjem.

 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk