Primjer dobre prakse
Ponedjeljak, 18.10.2010.
Održan sastanak Upravnog odbora TEMPUS projekta WBC-VMNet

Treći sastanak Upravnog odbora (Steering Committee) WBC-VMnet TEMPUS projekta (“Mreža korisnika virtualne proizvodnje Zapadnog Balkana – podrška integraciji trokuta znanja”), održan je dana 7. listopada 2010. na Sveučilištu u Rijeci.

Svrha i ciljevi ovog sastanka su bili:

•    Prezentacija ukupnih dostignuća projekta,
•    Prezentacija ostvarenih aktivnosti i rezultata partnera na projektu,
•    Diskusija o implementaciji stručnih obuka, programa studentske prakse i programa industrijskih stipendija
•    Analiza uočenih problema uoćenih tijekom implementacije projekta i
•    Usvajanje radnog plana za sljedeće šestomjesečno razdoblje.

U okviru pozdravnih govora učesnicima se obratio prof.dr.sc. Damir Zec, prorektor za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Rijeci i doc.dr.sc. Zoran Jurković, voditelj WBC-VMnet projekta za Sveučilište u Rijeci.  

Nakon uvodnih govora, koordinator projekta prof.dr.sc. Vesna Mandić predstavila je ukupna dostignuća projekta. Izvijestila je da će se WBC-VMnet projekt predstaviti kao primjer dobre prakse u upravljanju TEMPUS projektima i to na sastanku koordinatora koji se održava u Belgiji od 6. do 7. prosinca, u organizaciji EACEA (The Education, Audiovisual and Culture Executive Agency).

Svi sudionici sastanka su održali prezentacije s osvrtom na ostvarene rezultate u prethodnom periodu u njihovim institucijama. Detaljno su prezentirani programi studentske prakse i programi industrijskih stipendija te dogovoreni daljnji koraci njihove implementacije. Radni plan za sljedeće šestomjesečno projektno razdoblje rada je usvojen od strane svih sudionika. Sljedeći sastanak Upravnog odbora održati će se u travnju 2011. godine na Sveučilištu Crne Gore u Podgorici.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk