Odgovorno upravljanje
Petak, 02.03.2018.

petak, 2. ožujka 2018.

Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija sudjelovala je na konferenciji "Upravljanje ljudskim potencijalima na visokim učilištima", održanoj danas, 2. ožujka 2018. u Zgrebu u organizaciji Agencije za znanost i visoko  obrazovanje.

Uz rektoricu, na konferenciji je sudjelovao i prof. dr. sc. Zoran Sušanj, pomoćnik rektorice za strategiju i ljudske resurse te su zajednički predstavili primjer iz prakse "Plan razvoja upravljanja ljudskim potencijalima sustava na Sveučilištu u Rijeci.

Konferencija je organizirana sklopu projekta ERASMUS+ projekt ''Modernizacija visokih učilišta putem unaprjeđenja funkcije upravljanja ljudskim potencijalima'' (HRMinHEI), čija je svrha jačanje funkcije upravljanja ljudskim potencijalima (HR) na visokim učilištima i izrada inovativnog alata za samoprocjenu učinkovitosti upravljanja ljudskim resursima. Nositelj ovoga projekta je Agencija za znanost i visoko obrazovanje, u partnerstvu s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci, Visokim učilištem Algebra, Sveučilištem Danube Krems iz Austrije te Sveučilištem Tampere iz Finske. 


PROGRAM 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk