Sveučilište za treću dob
Srijeda, 20.10.2010.
Sveučilište u Rijeci u suradnji s Gradom Opatijom provodi treći ciklus predavanja u sklopu projekta "Sveučilište za 3. dob".

Voditeljica projekta je doc. dr.sc. Sanja Smojver Ažić, sa Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci, a suradnici na projektu su Zoran Baljak, dipl. psih, Stručni suradnik za cjeloživotno obrazovanje Sveučilišta u Rijeci, i gđa. Jagoda Mozetić, umirovljenica.

U prethodna dva ciklusa izvodila su se predavanja iz područja hortikulture, osobnih financija, zdravog starenja, psihologije i jedna kiparska radionica.
Do sada je sudjelovalo 145 polaznika. U novom ciklusu koji započinje 8.11. 2010. izvodit će se predavanja iz slijedećih predmeta:

o Hortikultura

o Hortikultura – praktični dio

o Društvena etika i bioetika

Novi polaznici primaju se samo na program Društvena etika i bioetika.

Upisnina iznosi 250,00 kn. Zainteresirani se mogu javiti na 406-584, od 25.10. do 28. 10., od 9 do 11 sati.
Na predavanjima može sudjelovati najviše 30 polaznika.
Program Hortikultura je rezerviran za grupu polaznika koji se zbog popunjenih mjesta nisu mogli upisati 2009 godine. Program Hortikultura – praktični dio je namijenjen polaznicima koji su prošli prvi tečaj Hortikulture.
Trajanje pojedinog predmeta je 20 školskih sati.
Neformalno obrazovanje - ne stječu se kvalifikacije niti zvanja.
Sudjelovati mogu građani s prebivalištem u PGŽ, između 55 i 75 godina starosti, sa završenom srednjom školom i više. Raspored predavanja, kako se prijaviti, itd. na tel. 051 406 584, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na stranici www.uniri.hr (Cjeloživotno obrazovanje / Sveučilište za 3. dob)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk