Kineska delegacija na Akademiji

srijeda, 16. svibnja 2018.

Akademiju primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci posjetilo je u utorak, 15. svibnja 2018. visoko izaslanstvo Kineske federacije književnih i umjetničkih krugova -  China Federation of Literary and Art Circles (CFLAC) u sastavu:

- g. Li Yi, izvršni dopredsjednik CFLC, na čelu izaslanstva,

- g. Xu Li, potpredsjednik Udruge kineskih umjetnika,

- gđa Xie Li,  ravnateljica Internetskog komunikacijskog centra za književnost i umjetnost, CFLAC

- g. Dong Zhanshun, generalni direktor Odjela za međunarodnu suradnju, CFLAC

- g. Shi Xiaoguang, tajnik u Tajništvu Generalnog ureda, CFLAC

uz pratnju su Nj. E. prof. emerit. dr. sc. Ante Simonića, predsjednika Hrvatsko-kineskog društva prijateljstva Rijeka i prof. dr. sc. Rite Simonić.
 

Delegaciju su primile rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija i prodekanica za međunarodnu suradnju Akademije primijenjenih umjetnosti doc. dr. sc. Sanja Bojanić i prodekanica za nastavu, studijske programe i studentska pitanja Akademije primijenjenih umjetnosti doc. art. Melinda Kostelac. Uvaženi su gosti posjetili studio akademskog slikara red. prof. art. Gorana Štimca, i studente pri njihovom umjetničkom radu, a potom je održan sastanak na kojem se gdje se razgovaralo o uspostavi suradnje u području likovnih i vizualnih umjetnosti te su razmatrane mogućnosti raznih modela suradnje.

 


 

 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk