Četiri dana na otoku Pagu u organizaciji Erasmus studentske mreže Hrvatska
 Erasmus Studentska Mreža Hrvatska jednim je putovanjem objedinila upoznavanje kulturne baštine, očaravajuću prirodu i izvrsne destinacije za zabavu.

Croatian Erasmus Event (CEE), drugo ime za četiri dana boravka u Novalji na otoku Pagu, događaj je koji je okupio više od 250 Erasmus studenata iz cijele Hrvatske, ali i šire.

Organizirali su ga članovi ESN-a Hrvatska kako bi studentima pružili jedinstvenu priliku da upoznaju vrijednosti i ljepote ljetovanja na hrvatskoj obali. Studenti su bili smješteni u hostelu u Novalji gdje su im bila osigurana tri obroka dnevno i mogućnost odmaranja na bazenu nakon sunčanog dana.

Bogati program sastojao se od posjeta Lunjskim maslinama prilikom kojeg su imali priliku vidjeti masline stare 2000 godina, igara na plaži kao što su odbojka, nogomet, ronjenje, nogometni pikado, beer-pong i vodeni grad. No, studenti su bili najimpresioniraniji onime po čemu je Zrće i dobilo nadimak „hrvatska Ibiza“ – tulumi. Croatian Erasmus Event uključivao je pet organiziranih partyja, od kojih ih je troje bilo u proglašenom šestom najboljem klubu na svijetu - Papaya, a jedan od njih bio je 'boat party', ili tulum na morskim valovima.

Ovo je bila peta godina da ESN Hrvatska organizira Croatian Erasmus Event, a pripreme za šesti počinju uskoro.


Izjavu glavnog organizatora, ali i jedne od učesnica možete pronaći ovdje.

Puno veselih fotki možete pogledati ovdje.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk