Međunarodni tematski seminar Connecting Higher Education Institutions and Business Community: Increasing the Quality of Erasmus+ Traineeships
Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Odjel za visoko obrazovanje u suradnji s austrijskom, slovenskom i rumunjskom nacionalnom Erasmus+ agencijom organiziraju međunarodni tematski seminar pod nazivom Connecting Higher Education Institutions and Business Community: Increasing the Quality of Erasmus+ Traineeships. Seminar će se održati od 23. do 25. listopada 2018. u Splitu.
 
Cilj seminara je okupiti predstavnike visokih učilišta koji aktivno sudjeluju u povezivanju poslovnog sektora i područja visokog obrazovanja te prikazati na koji način unaprijediti tu suradnju u kontekstu programa Erasmus+. Seminar će biti u formi plenarnih sesija, panel diskusije i radionica koje će voditi stručnjaci u području povezivanja visokog obrazovanja i poslovnog sektora iz Austrije, Slovenije, Rumunjske, Njemačke i Hrvatske te predstavnika Europske komisije.

Seminar je namijenjen djelatnicima ureda za međunarodnu suradnju koji su zaduženi za organizaciju stručne prakse, karijernim savjetnicima, voditeljima studija, prodekanima za međunarodnu suradnju ili drugim djelatnicima koji su zaduženi za suradnju visokog učilišta s gospodarstvom. Seminar će biti usmjeren na važnost stručnih praksi kao učinkovitog mehanizma u prelasku studenata iz obrazovnog sustava na tržište rada, kao i na potrebu da se osigura kvaliteta stručne prakse. 

Rok za prijavu sudjelovanja na seminaru produžen je do 1. srpnja 2018. godine, a prijaviti se možete putem prijavnog obrasca
 
Detaljan program rada možete pogledati ovdje, a dodatne informacije o događanju pogledajte na mrežnim stranicama Agencije
 

Novosti

Europa za građane: novi rokovi za natječaje u 2019. i 2020. godini

U nastavku pogledajte nove rokove za prijavu projekata 

Saznaj više

Održana Noć istraživača u Rijeci

Noći istraživača u Rijeci održana je 28. rujna 2018. godine. Više pogledajte u nastavku. 

Saznaj više


EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije

Produljen je rok za dostavu projektnih prijedloga do 31. listopada 2018. godine. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Noć istraživača u Rijeci

Dođite u petak, 28. rujna u Tower Centar od 17 do 22 sata i istražujte s nama!

Saznaj više

Obzor 2020.: Nacionalni informativni dan za područje Svemir

Prijavite se za sudjelovanje na info danu koji će se održati 6. rujna u Zagrebu.

Saznaj više


Dan europske teritorijalne suradnje

Prijavite se za sudjelovanje na događanju „Uživanje kulturne baštine“ koje će se održati 26. rujna u Portorožu i Piranu u sklopu Dana europske teritorijalne suradnje. 

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk