Međunarodni tematski seminar Connecting Higher Education Institutions and Business Community: Increasing the Quality of Erasmus+ Traineeships
Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Odjel za visoko obrazovanje u suradnji s austrijskom, slovenskom i rumunjskom nacionalnom Erasmus+ agencijom organiziraju međunarodni tematski seminar pod nazivom Connecting Higher Education Institutions and Business Community: Increasing the Quality of Erasmus+ Traineeships. Seminar će se održati od 23. do 25. listopada 2018. u Splitu.
 
Cilj seminara je okupiti predstavnike visokih učilišta koji aktivno sudjeluju u povezivanju poslovnog sektora i područja visokog obrazovanja te prikazati na koji način unaprijediti tu suradnju u kontekstu programa Erasmus+. Seminar će biti u formi plenarnih sesija, panel diskusije i radionica koje će voditi stručnjaci u području povezivanja visokog obrazovanja i poslovnog sektora iz Austrije, Slovenije, Rumunjske, Njemačke i Hrvatske te predstavnika Europske komisije.

Seminar je namijenjen djelatnicima ureda za međunarodnu suradnju koji su zaduženi za organizaciju stručne prakse, karijernim savjetnicima, voditeljima studija, prodekanima za međunarodnu suradnju ili drugim djelatnicima koji su zaduženi za suradnju visokog učilišta s gospodarstvom. Seminar će biti usmjeren na važnost stručnih praksi kao učinkovitog mehanizma u prelasku studenata iz obrazovnog sustava na tržište rada, kao i na potrebu da se osigura kvaliteta stručne prakse. 

Rok za prijavu sudjelovanja na seminaru produžen je do 1. srpnja 2018. godine, a prijaviti se možete putem prijavnog obrasca
 
Detaljan program rada možete pogledati ovdje, a dodatne informacije o događanju pogledajte na mrežnim stranicama Agencije
 

Novosti

Erasmus+ KA2 Strateška partnerstva

Produljen rok za prijavu!

Saznaj više

Europsko vijeće i Europska komisija postigli dogovor oko programa Horizon Europe

Europsko vijeće i Europska komisija postigli dogovor oko programa Horizon Europe (2021. - 2027.)

Saznaj više


Održan sastanak COST BESTPRAC mreže

BESTPRAC je europska mreža koja okuplja djelatnike različitih znanstveno-istraživačkih organizacija koji na svojim institucijama pružaju podršku u pripremi i/ili provedbi projekata financiranih iz EU izvora.

Saznaj višeArhiva

Događanja

LIFE konferencija - rezultati i dobrobiti LIFE projekata

Prijavite se na konferenciju LIFE programa!

Saznaj više

Informativni dan Programa transnacionalne suradnje Dunav 2014. - 2020.

Prijavite se za sudjelovanje na informativnom danu.

Saznaj više


HRZZ informativna radionica "Znanstvena suradnja"

Prijavite se za sudjelovanje na radionici koja će se održati u Rijeci 14. siječnja 2019. godine.

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk