Seminar u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): Innovate your teaching through methods like gamification, e-learning, Design Thinking, Project Based Learning, use of new technologies in higher education
Seminar pod nazivom Innovate your teaching through methods like gamification, e-learning, Design Thinking, Project Based Learning, use of new technologies in higher education održat će se u Łódźu, Poljska, od 26. do 28. rujna 2018. godine u organizaciji poljske nacionalne Erasmus+ agencije.
 
Seminar će pružiti mogućnost suradničkog učenja (peer learning) stvaranjem sinergija među različitim Erasmus+ projektima. Očekivani su rezultati osvještavanje o dostupnim inovativnim metodama i pristupima u podučavanju te razvoj novih projektnih ideja i traženje novih potencijalnih projektnih partnera.

Ciljana skupina seminara su korisnici tekućih i završenih Erasmus+ strateških partnerstava u području visokog obrazovanja (natječaji 2014., 2015., 2016. i 2017.) koji se bave inovativnim metodama podučavanja kao što su gamification, e-learning, design thinking, project based learning, upotreba novih tehnologija u području visokog obrazovanja. Također, očekuje se aktivno sudjelovanje sudionika na način da izabrani sudionik predstavi svoj projekt.
 
Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca do 15. srpnja 2018. godine. 

Više informacija o seminaru i prijavi možete pogledati na mrežnim stranicama AMPEU, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete se javiti na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 
 
 

Novosti

ESIF OPKK: Indikativni godišnji plan objave natječaja

Pogledajte natječaje u najavi iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020. 

Saznaj više

Odobren Obzor 2020. projekt!

Sveučilište u Rijeci kao jedan od partnera sudjelovat će u provedbi projekta European Researchers´ Night: Techno-Past Techno-Future. 

Saznaj više


EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije

Produljen je rok za dostavu projektnih prijedloga do 5. listopada 2018. godine. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Regionalni dani i sajam EU fondova u Bakru

Prijavite se za sudjelovanje na događanju koje će se održati 28. srpnja 2018. godine u Bakru. 

Saznaj više

Seminar u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): Innovate your teaching through methods like gamification, e-learning, Design Thinking, Project Based Learning, use of new technologies in higher education

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 26. do 28. rujna 2018. u Poljskoj. Rok za prijavu je 15. srpnja. 

Saznaj više


Međunarodni tematski seminar Connecting Higher Education Institutions and Business Community: Increasing the Quality of Erasmus+ Traineeships

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 23. do 25. listopada u Splitu.

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk