Seminar u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): Innovate your teaching through methods like gamification, e-learning, Design Thinking, Project Based Learning, use of new technologies in higher education
Seminar pod nazivom Innovate your teaching through methods like gamification, e-learning, Design Thinking, Project Based Learning, use of new technologies in higher education održat će se u Łódźu, Poljska, od 26. do 28. rujna 2018. godine u organizaciji poljske nacionalne Erasmus+ agencije.
 
Seminar će pružiti mogućnost suradničkog učenja (peer learning) stvaranjem sinergija među različitim Erasmus+ projektima. Očekivani su rezultati osvještavanje o dostupnim inovativnim metodama i pristupima u podučavanju te razvoj novih projektnih ideja i traženje novih potencijalnih projektnih partnera.

Ciljana skupina seminara su korisnici tekućih i završenih Erasmus+ strateških partnerstava u području visokog obrazovanja (natječaji 2014., 2015., 2016. i 2017.) koji se bave inovativnim metodama podučavanja kao što su gamification, e-learning, design thinking, project based learning, upotreba novih tehnologija u području visokog obrazovanja. Također, očekuje se aktivno sudjelovanje sudionika na način da izabrani sudionik predstavi svoj projekt.
 
Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca do 15. srpnja 2018. godine. 

Više informacija o seminaru i prijavi možete pogledati na mrežnim stranicama AMPEU, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete se javiti na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 
 
 

Novosti

Europa za građane: novi rokovi za natječaje u 2019. i 2020. godini

U nastavku pogledajte nove rokove za prijavu projekata 

Saznaj više

Održana Noć istraživača u Rijeci

Noći istraživača u Rijeci održana je 28. rujna 2018. godine. Više pogledajte u nastavku. 

Saznaj više


EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije

Produljen je rok za dostavu projektnih prijedloga do 31. listopada 2018. godine. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Tjedan otvorenog pristupa

Pridružite se  OpenAIRE-u i FOSTER-u u nizu zanimljivih webinara i izlaganja koja će se održati od danas 22. pa sve do petka 27. listopada 2018.

Saznaj više

Noć istraživača u Rijeci

Dođite u petak, 28. rujna u Tower Centar od 17 do 22 sata i istražujte s nama!

Saznaj više


Obzor 2020.: Nacionalni informativni dan za područje Svemir

Prijavite se za sudjelovanje na info danu koji će se održati 6. rujna u Zagrebu.

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk