Regionalni dani i sajam EU fondova u Bakru
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u gradu Bakru dana 28. srpnja 2018. godine organizira informativno-edukativno događanje pod nazivom Regionalni dani EU fondova. Događanje je otvoreno za cjelokupnu zainteresiranu javnost s ciljem edukacije i informiranja posjetitelja o mogućnostima korištenja bespovratnih sredstava iz EU fondova u sklopu kojega će se održati predavanja, radionice i sajmovi o mogućnostima korištenja bespovratnih sredstava iz EU fondova. 
 
U sklopu navedenog događanja dana održat će se Sajam EU fondova na kojemu će posjetitelji imati priliku upoznati brojne domaće proizvođače, poduzetnike, organizacije i institucije koji su svoje poslovanje unaprijedili uz pomoć sredstava iz EU fondova. Svi zainteresirani mogu predstaviti javnosti svoje projekte i povećati njihovu vidljivost. Sajam je prodajnog karaktera, a održavanje istoga planirano je u razdoblju od 19 do 23 sata na terasi hotela Jadran u Bakru pri čemu će svim izlagačima od strane organizatora biti osiguran izložbeni prostor, na kojem mogu izložiti i prodavati svoje proizvode, informirati i dijeliti promotivne materijale te osmisliti vlastite promotivne aktivnosti (radionice, nagradne igre, itd.).
 
Prijave se zaprimaju do popunjavanja kapaciteta, najkasnije do 25. srpnja 2018. godine slanjem ispunjene prijavnice na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Detaljnije informacije o projektu možete pronaći na www.danifondova.eu, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili broj telefona 01/ 6300 374.
 
 

Novosti

ESIF OPKK: Indikativni godišnji plan objave natječaja

Pogledajte natječaje u najavi iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020. 

Saznaj više

Odobren Obzor 2020. projekt!

Sveučilište u Rijeci kao jedan od partnera sudjelovat će u provedbi projekta European Researchers´ Night: Techno-Past Techno-Future. 

Saznaj više


EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije

Produljen je rok za dostavu projektnih prijedloga do 5. listopada 2018. godine. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Regionalni dani i sajam EU fondova u Bakru

Prijavite se za sudjelovanje na događanju koje će se održati 28. srpnja 2018. godine u Bakru. 

Saznaj više

Seminar u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): Innovate your teaching through methods like gamification, e-learning, Design Thinking, Project Based Learning, use of new technologies in higher education

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 26. do 28. rujna 2018. u Poljskoj. Rok za prijavu je 15. srpnja. 

Saznaj više


Međunarodni tematski seminar Connecting Higher Education Institutions and Business Community: Increasing the Quality of Erasmus+ Traineeships

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 23. do 25. listopada u Splitu.

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk