Regionalni dani i sajam EU fondova u Bakru
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u gradu Bakru dana 28. srpnja 2018. godine organizira informativno-edukativno događanje pod nazivom Regionalni dani EU fondova. Događanje je otvoreno za cjelokupnu zainteresiranu javnost s ciljem edukacije i informiranja posjetitelja o mogućnostima korištenja bespovratnih sredstava iz EU fondova u sklopu kojega će se održati predavanja, radionice i sajmovi o mogućnostima korištenja bespovratnih sredstava iz EU fondova. 
 
U sklopu navedenog događanja dana održat će se Sajam EU fondova na kojemu će posjetitelji imati priliku upoznati brojne domaće proizvođače, poduzetnike, organizacije i institucije koji su svoje poslovanje unaprijedili uz pomoć sredstava iz EU fondova. Svi zainteresirani mogu predstaviti javnosti svoje projekte i povećati njihovu vidljivost. Sajam je prodajnog karaktera, a održavanje istoga planirano je u razdoblju od 19 do 23 sata na terasi hotela Jadran u Bakru pri čemu će svim izlagačima od strane organizatora biti osiguran izložbeni prostor, na kojem mogu izložiti i prodavati svoje proizvode, informirati i dijeliti promotivne materijale te osmisliti vlastite promotivne aktivnosti (radionice, nagradne igre, itd.).
 
Prijave se zaprimaju do popunjavanja kapaciteta, najkasnije do 25. srpnja 2018. godine slanjem ispunjene prijavnice na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Detaljnije informacije o projektu možete pronaći na www.danifondova.eu, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili broj telefona 01/ 6300 374.
 
 

Novosti

Europa za građane: novi rokovi za natječaje u 2019. i 2020. godini

U nastavku pogledajte nove rokove za prijavu projekata 

Saznaj više

Održana Noć istraživača u Rijeci

Noći istraživača u Rijeci održana je 28. rujna 2018. godine. Više pogledajte u nastavku. 

Saznaj više


EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije

Produljen je rok za dostavu projektnih prijedloga do 31. listopada 2018. godine. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Noć istraživača u Rijeci

Dođite u petak, 28. rujna u Tower Centar od 17 do 22 sata i istražujte s nama!

Saznaj više

Obzor 2020.: Nacionalni informativni dan za područje Svemir

Prijavite se za sudjelovanje na info danu koji će se održati 6. rujna u Zagrebu.

Saznaj više


Dan europske teritorijalne suradnje

Prijavite se za sudjelovanje na događanju „Uživanje kulturne baštine“ koje će se održati 26. rujna u Portorožu i Piranu u sklopu Dana europske teritorijalne suradnje. 

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk