EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije
Poziv Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije financiran kroz Europski fond za regionalni razvoj otvoren je 3. svibnja 2018. godine, a rok za dostavu projektnih prijedloga produžen je do 5. listopada 2018. godine
 
Svrha odnosno cilj ovog Poziva je usmjeriti istraživanja u tematskim i pod-tematsko prioritetnim područjima S3 prema potrebama gospodarstva podržavajući projekte istraživanja, razvoja i inovacija istraživačkih organizacija u suradnji s poslovnim sektorom. Poziv podrazumijeva ulaganje u istraživanje, razvoj i inovacije, jačanje istraživačkih kapaciteta prijavitelja (istraživačkih organizacija) i partnera (poslovnog sektora) i poticanje/povećanje suradnje istraživačkih organizacija s poduzećima. 
 
Prihvatljivi prijavitelji su znanstvene organizacije upisane u Upisnik znanstvenih organizacija koji se vodi pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja i koje ispunjavaju kriterije za istraživačku organizaciju definirane Okvirom Zajednice za državne potpore za istraživanje i razvoj i inovacije (2014/C 198/01) dok su prihvatljivi partneri mikro, mala, srednja i velika poduzeća sukladno uvjetima navedenim u Uputama za prijavitelje. 
 
Projektni prijedlozi podnosi se putem sustava eFondovi u elektroničkom obliku.
 
Više informacija o Pozivu, prihvatljivim aktivnostima te natječajnoj dokumentaciji, ali i sve izmjene i pitanja koja se mogu postavljati u sklopu ovog Poziva možete pronaći na sljedećoj poveznici
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk