Poziv za volontere na Noći istraživača 2018.
Sveučilište u Rijeci organizira manifestaciju Noć istraživača, koja će se održati u petak, 28. 9. 2018., u razdoblju od 17 do 22 sata u Tower Centru Rijeka. Program događanja možete pogledati ovdje
 
Noć istraživača održava se istodobno u još tri grada: Zagrebu, Splitu i Puli, ali i u tristotinjak gradova u 35 zemalja širom Europe. Noć istraživača organizira se kako bi se na zabavan i jednostavan način podigla svijest šire javnosti o važnosti znanstvenog istraživanja za društvo te srušile predrasude koje često postoje prema znanstvenoistraživačkoj zajednici. Cilj projekta je približiti istraživače i njihov izazovan i zanimljiv posao javnosti te omogućiti svima da na jednu večer postanu znanstvenici i istraživači.
 
Ovim putem pozivaju se studenti i studentice da kao volonteri sudjeluju u provedbi Noći istraživača! Volonteri će pomagati u različitim dijelovima programa, poput promocije događaja, pripreme prostora prije početka programa, praćenja posjećenosti, tehničke pomoći tijekom održavanja programa, informiranje posjetitelja o programu i nagradnim izvlačenjima te raspremanja prostora. Službeni poziv možete pogledati ovdje. 
 
Molimo sve zainteresirane da pošalju ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Rok za prijavu je četvrtak 20. 9. u 12 sati
 
Više informacija o Noći istraživača 2018. možete pronaći na web stranici Sveučilišta i na Facebook stranici Europska noć istraživača 2018./2019.
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk