Veleposlanik SAD posjetio Sveučilište u Rijeci
Veleposlanik SAD-a u RH James B. Foley posjetio je15. listopada 2010. godine Sveučilište u Rijeci. Tijekom razgovora s rektorom Sveučilišta prof. dr. sc. Perom Lučinom i prorektorom za međunarodnu suradnju prof.dr.sc. Damirom Zecom pozitivno je ocijenjena dosadašnja suradnja Sveučilišta i Veleposlanstva u sklopu programa mobilnosti FULBRIGHT i JFDP.
Rektor Sveučilišta je izrazio želju da nam američko veleposlanstvo pomogne u organiziranju usavršavanja o organizaciji i funkcioniranju Sveučilišne knjižnice u Kampusu te o upravljanju i vođenju Sveučilišta (University Management and Administration). U vezi s navedenim, američko veleposlanstvo je obećalo pomoći Sveučilištu organiziranjem videokonferencije sa sveučilišnom knjižnicom smještenom u Kampusu te angažiranjem dr. Eda Simpsona, bivšeg ravnatelja Instituta za visoku naobrazbu Sveučilišta u Georgiji, koji će boraviti u Hrvatskoj početkom prosinca 2010. godine.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk