Kampus iz dana u dan
Ponedjeljak, 13.12.2010.
Odjel gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje dostavio je, 27. listopada 2010. godine, zapisnik Stručnog povjerenstva za tehnički pregled zgrada Filozofskog i učiteljskog fakulteta u kojemu se, između ostaloga, navodi kako se za zgrade Filozofskog i Učiteljskog fakulteta može izdati dozvola za uporabu, nakon predočenja dokaza o otklanjanju utvrđenih nedostataka koji su i uvjet za izdavanje uporabne dozvole, a u zakonskom roku od 90 dana.

IZDVAJAMO:

ŠTO SLIJEDI:
  • 2. studenoga 2010. godine - U tablici zaduženja možete dnevno pratiti kojom će dinamikom biti otklanjani propusti uočeni nakon tehničkoga pregleda.
  • 27. listopada 2010. godine - Dakle, istoga dana, po primitku navedenoga zapisnika, Sveučilište u Rijeci izradilo je „tablicu zaduženja“. Naime, imenovani su svi odgovorni za otklanjanje navedenih nedostataka i slijedi praćenje izvršenja koje će dnevno biti objavljivano. 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk