Interreg MEDITERAN 2014. -2020. – treći poziv na dostavu projektnih prijedloga
Otvoren je treći poziv na dostavu projektnih prijedloga programa transnacionalne suradnje Interreg MEDITERAN 2014.-2020. Poziv se provodi u dvije prioritetne osi, odnosno tri specifična cilja: 
  • Inovacije – podtema Plavi rast, 
  • Održivi obalni i pomorski turizam, 
  • Upravljanje i umrežavanje zaštićenih područja.
Sve javne i privatne organizacije sa sjedištem u regijama mediteranskog područja mogu dostaviti svoje projektne prijedloge putem on-line alata za praćenje Interreg MED programa SYNERGIE CTE do 31. siječnja 2019. godine do 12 sati po srednjoeuropskom vremenu. Sam poziv provodit će se u dva koraka, od 30. listopada 2018. do 31.siječnja 2019. zaprimat će se predprijave te će nakon njihova odabira uslijediti predaje potpune projektne prijave u razdoblju od 2. svibnja 2019. do 27. lipnja 2019. 

Za projekt je potrebno osigurati minimalno pet projektnih partnera iz barem pet zemalja programskog područja. Ukupna financijska alokacija EU sredstava za treći poziv iznosi 30 milijuna eura EFRR i 2 milijuna eura IPA sredstava. U sklopu ovog poziva dozvoljen je samo jedan tip projekata, a to su više modularni projekti (M2+M3) koji se odnose na testiranje i kapitalizaciju.

Detaljne uvjete i rokove za treći poziv na dostavu projektnih prijedloga možete pronaći na programskoj web stranici Interreg MEDITERAN programa. 
 
Informativna radionica za ovaj poziv održat će se krajem studenog 2018. godine, a sve informacije bit će objavljene na službenim stranicama Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i na www.strukturnifondovi.hr.  
 
Za sva dodatna pitanja moguće je kontaktirati predstavnike nacionalnih kontaktnih točaka kao i kontakte Zajedničkog tajništva
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk