EEA & Norway Grants: Otvoren poziv za dodjelu sredstava u sklopu programa Socijalni dijalog – dostojni rad 2014.-2021.
Otvoren je poziv za dodjelu sredstava za program Socijalni dijalog – dostojni rad u 11 zemalja korisnica sredstava Financijskog mehanizma Kraljevine Norveške 2014. – 2021., a rok za predaju prijava je do 7. veljače 2019. godine do 13 sati

Cilj ovog programa je jačanje tripartitne suradnje između organizacija poslodavaca, sindikata i javnih ustanova te promocija dostojnog rada. Program će pružiti podršku socijalnom dijalogu i doprinijeti boljoj opremljenosti zemlje korisnice za suočavanje s izazovima koji proizlaze iz nezaposlenosti te za uspostavu prakse dostojnog rada u uskoj suradnji s norveškim partnerima.
 
Među zemljama korisnicama su: Bugarska, Hrvatska, Češka, Estonija, Latvija, Litva, Malta, Poljska, Rumunjska, Slovačka i Slovenija, a Cipar i Mađarska bit će korisnice programa nakon potpisivanja ugovora sa zemljom donatoricom.
 
Prijavitelji moraju biti pravne osobe u zemlji korisnici ili Norveškoj. Sveučilište ne može biti prijavitelj ali može sudjelovati kao partner na projektu. 
 
Maksimalno sufinanciranje je 90%, a projekti za Hrvatsku mogu biti u vrijednosti od 20.000 do 100.000 eura. 
 
Postoji mogućnost prijave za dodjelu sredstava za putovanja (Travel support) u sklopu programa. Cilj ovakve potpore je olakšati uspostavu bilateralnih partnerstva između partnera u Norveškoj i zemlji korisnici s namjerom pripreme zajedničkih prijava u sklopu Poziva. Sve dodatne informacije i upute za prijavitelje možete pogledati na poveznici. 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk