Održan MSCA ITN i RISE informativni dan
Agencija za mobilnost i programe EU održala je MSCA ITN i RISE informativni dan. Cilj info dana bio je upoznati hrvatske korisnike sa specifičnostima i pravilima Mreža za inovativno osposobljavanje (ITN) te specifičnostima i pravilima za projekte Razmjene osoblja u području istraživanja i inovacija (RISE).
 
Prvi dio informativnog dana odnosio se na predstavljanje otvorenog natječaja za projektne prijedloge Mreže za inovativno osposobljavanje ITN-a, pravila i korisne savjete za pisanje projektnog prijedloga te su predstavljeni primjeri uspješnih projekata. 
 
Natječaj za Mreže za inovativno osposobljavanje otvoren je do 15. siječnja 2019. godine. Više detalja o natječaju dostupno je ovdje.
 
Drugi dio dana bio je posvećen predstavljanju natječaja za Razmjenu osoblja u području istraživanja i inovacija (RISE), pravilima i savjetima za pisanje projekta te su prezentirana iskustva korisnika u prijavi i provođenju RISE projekta.
 
Natječaj za Razmjenu osoblja u okviru istraživanja i inovacija otvara se početkom prosinca 2018. godine te je rok za prijavu projektnih prijedloga 1. travnja 2019. godine. Detalji o natječaju dostupni su ovdje.
 
Na kraju info dana predstavljene su aktivnosti Marie Curie Alumni Associtation-a (MCAA) te mogućnosti za hrvatske znanstvenike u okviru hrvatskog poglavlja MCAA. Više informacija dostupno je na www.mariecuriealumni.eu
 
Ostale informacije i prezentacije s info dana možete preuzeti na poveznici
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk