Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2018./2019. ak. god.
 
 
Temeljem odluke Senata Sveučilišta u Rijeci od 18. prosinca 2018. godine (KLASA:003-01/18-03/02, URBROJ: 2170-57-01-18-494, Sveučilište u Rijeci raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2018./2019. ak. god. 
 
Na Natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti preddiplomskog ili diplomskog ili integriranog (preddiplomskog i diplomskog) sveučilišnog studija ili preddiplomskog  stručnog ili specijalističkog diplomskog stručnog studija Sveučilišta u Rijeci odnosno njegovih sastavnica, a državljani su RH/EU ili državljani trećih zemalja kojima je izdano rješenje o stalnom boravku u RH. 
 
Kandidati moraju ispunjavati osnovne kriterije uspješnosti za prijavu na Natječaj propisane člankom 6., točkom (A) Pravilnika o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci.
 

Krajnji rok za podnošenje online prijava na natječaj je ponedjeljak, 21. siječnja 2019. godine do 12:00 sati. 
 
​ 
Obrazac A (Obrazac kojeg ispunjava i ovjerava matično visoko učilište)​
Obrazac I (Izjava da student nije korisnik druge stipendije)

 


Upute za prijavu
 
Preporučujemo da pri online prijavi koristite Internet Explorer preglednik.  ​

SharePoint portalu se pristupa upisivanjem korisničkih podataka u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom npr. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). Korisničko ime mora imati nastavak „uniri“, a ne „student.uniri“
 
Ako se ne možete prijaviti putem korisničkih podataka AAI@EduHR, molimo da se obratite LDAP administratoru visokog učilišta. 
 
Svoju prijavu na natječaj pokrećete klikom na riječ "PRIJAVA" zatim „nova stavka“.  ​​Preporučujemo da nakon otvaranja "nove stavke" prazan obrazac s uputama isprintate. Na taj način ćete lakše pratiti upute za ispunjavanje pojedine stavke obrasca.   
 
​​Dokumente koje prilažete molimo da imenujte na način da na početku upišete svoje prezime i ime, ​npr. "Peric_M_obrazac A", "Peric_M_izjava". Dva priložena dokumenta ne smiju imati isti naziv. ​​Naziv dokumenta ne smije započeti ili završiti točkom niti sadržavati uzastopne točke ili sljedeće znakove - " # % & * : > < /  \ { | }.
 
​Dokumente je potrebno skenirati, a ne fotografirati. Dokumente koji imaju više stranica potrebno je skenirati kao jedan PDF dokument.
 
Kako biste izbjegli poteškoće pri ispunjavanju prijave i učitavanju dokumenata, preporučujemo da najprije ispunite tekstualni dio prijave (pazeći da ispunite svako obvezno polje - označeno zvjezdicom) te prijavu spremite (klik na "Spremi"). Zatim ponovno uđite u prijavu klikom na svoje prezime te opcijom "Uredi stavku" priložite dokument po dokument ponavljajući postupak spremanja nakon učitavanja svakog doku​menta. 
 
Dokumente (imenovane prema uputama) prilažete odabirom opcija "Uređivanje"/"Priloži datoteku"/"Odaberi datoteku"/ "U redu".  ​Svi priloženi dokumenti moraju biti vidljivi na dnu prijavnog obrasca pod naslovom "Privitci" pa molimo da  to svakako provjerite. 
 
Vaša prijava bit će sačuvana kada ispunite sva obavezna polja označena zvjezdicom. Nakon toga je možete mijenjati i dopunjavati  ali preporučujemo da to učinite najkasnije dan prije isteka prijavnog roka zbog mogućih problema s Internet vezom.  
 
​Za nejasnoće i dodatne informacije u vezi natječaja molimo da se javite na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk