Otvorene prijave za 2. Školu održivog razvoja Zaklade Sveučilišta u Rijeci
Srijeda, 10.11.2010.
Škola će se i ove godine održati u okviru Globalnog tjedna obrazovanja, koji se obilježava od 13. do 21. studenoga 2010. godine. Riječ je o međunarodnoj inicijativi koju je 1999. godine pokrenuo North-South Centre, institucija pod okriljem Vijeća Europe.

Škola je namijenjena svim studentima i studenticama riječkog Sveučilišta te je za njih u potpunosti besplatna. Dvodnevno aktivno sudjelovanje u radu škole omogućit će svakom polazniku/ici pregršt novih znanja i iskustava, a predavanja će obuhvaćati teme poput definiranja samog pojma održivog razvoja, njegove važnosti, trendova upravljanja održivim razvojem, uloge civilnog i gospodarskog sektora u obrazovanju za održivi razvoj, održivi turizam, i sl.

Druga Škola održivog razvoja organizirana je pod pokroviteljstvom Splitske banke i Projektnog ureda Rijeka - Zdravi grad te uz potporu Regionalnog info-centra za mlade, Sveučilišta u Rijeci i Primorsko-goranske županije.

Budući da je broj sudionika ograničen, pozivaju se studenti/ce da osiguraju svoje mjesto u 2. Školi održivog razvoja ispunjavanjem kratkog obrasca za prijavu koji se nalazi na web stranicama Zaklade Sveučilišta u Rijeci (www.zaklada.uniri.hr), zaključno s 13. studenim 2010. godine.
Na istoj stranici možete pronaći više informacija o projektu i okvirnu satnicu Škole.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk