PROSLAVA TJEDNA MEĐUNARODNOG OBRAZOVANJA
Institut za razvoj obrazovanja obilježit će Tjedan međunarodnog obrazovanja (od 15. do 19. studenoga) predavanjima i radionicama o mogućnostima studiranja u SAD-u te gostovanjima bivših studenata i stipendista američkih sveučilišta.
 
Institut za razvoj obrazovanja, u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu i Američkim kutkom Knjižnice Bogdana Ogrizovića, priključuje se svjetskoj proslavi Tjedna međunarodnog obrazovanja koji se ove godine u čitavom svijetu obilježava od 15. do 19. studenoga. Tjedan međunarodnog obrazovanja zajednička je inicijativa U.S. Department of Education i U.S. Department of State, a središnja tema ovogodišnjeg, 11. Tjedna međunarodnog obrazovanja je „Međunarodno obrazovanje: težnja ka održivoj budućnosti“. Više informacija o ovoj inicijativi možete saznati na http://iew.state.gov/.

Institut za razvoj obrazovanja, kao dio EducationUSA mreže, i ove godine organizira niz događanja u Tjednu međunarodnog obrazovanja na kojima će posjetitelji dobiti korisne informacije o mogućnostima studiranja u SAD-u. Tjedan započinjemo događanjem u organizaciji Američkog veleposlanstva pod nazivom „Studirajte ili provedite radno ljeto u SAD-u“ u Američkom kutku Knjižnice Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Na ovom događanju posjetitelji će moći saznati više o odabiru i prijavama na američka sveučilišta, ljetnim radnim programima u SAD-u te o procesu dobivanja potrebnih viza. Ulaz na ovo događanje je slobodan.

U nastavku tjedna (u utorak, 16.11. i četvrtak, 18.11.) u Institutu za razvoj obrazovanja posjetitelji će imati priliku naučiti kako uspješno izabrati i prijaviti se na američka sveučilišta uz pomoć i savjete obrazovnih savjetnika i alumnija američkih sveučilišta. Za događanja u Institutu obavezne su predbilježbe e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Događanja će se održati u prostorijama Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića u Zagrebu i Instituta za razvoj obrazovanja prema sljedećem rasporedu:
 

Ponedjeljak, 15.11.2010. od 15:00-17:00 sati
Američki kutak knjižnice Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, Zagreb

„Studirajte ili provedite radno ljeto u SAD-u“ 
Sudionici: Američko veleposlanstvo u Zagrebu (Odjel za vize), Institut za razvoj obrazovanja (IRO), Camp Counselors USA (CCUSA), BHV Education, Forum za slobodu odgoja (FSO) i BUNAC.

Program događanja:
15.00-16.00       Predavanja o studijskim mogućnostima u SAD-u, ljetnim radnim
programima te o procesu dobivanja viza za SAD

16.00-17.00       Štandovi s informacijama i materijalima o studiju i ljetnom radnom iskustvu u SAD-u


Utorak, 16.11.2010. od 16:00-20:00 sati
Institut za razvoj obrazovanja, Preradovićeva 33, Zagreb

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk